Fanděte svým oblíbeným běžcům na olomouckém půlmaratonu

20. června 2014

image

V sobotu 21. června odstartuje na stránkách Sport.cz unikátní on-line přenos z olomouckého půlmaratonu. Ten divákům nabídne nejen klasicky komentovaný sportovní zážitek, ale také vyústění reality show s názvem „Kazma to nedá“.

Start olomouckého půlmaratonu je naplánován na 19.00 hod. Samotný přenos začíná už v 18.00, kdy je pro diváky připraven zajímavý doprovodný program. Mohou se těšit například na rozhovory s profesionálními, ale i amatérskými závodníky, kterých se na této běžecké události sejde přes 7 300. Mezi nimi bude připraven i Pavel Zima, generální ředitel společnosti Seznam.cz, a hlavně Kamil Bartošek alias Kazma, kterému půjde o hodně. A je si toho vědom. Právě od Pavla Zimy totiž dostal nůž na krk . Pokud se mu nepovede závod dokončit v časovém limitu tří hodin, jeho pořad One Man Show na internetové televizi Stream.cz skončí.

//

„Já to zaběhnu. Můžete být rychlejší, silnější, vytrvalejší než já, ale když se se mnou postavíte na tu startovní čáru, tak to může dopadnout jen dvěma způsoby. Buď vyhraju, nebo tam chcípnu. Já to totiž nikdy nevzdám,“ slibuje Kazma, který se na jednadvaceti kilometrový závod v hanácké metropoli připravoval šest týdnů

Aby diváci mohli sledovat nejen samotný závod, který komentují Jiří Nikodým, Tomáš Klement a reportér Johnny Bravo, ale i to, zda se populárnímu moderátorovi podaří požadavky Pavla Zimy splnit, je přenos rozdělen na dvě obrazovky.

„Připravili jsme pro uživatele speciální stránku, kde si mohou přepínat mezi klasickým přenosem, tak jak jej znají z TV, a snahou Kazmy udržet si svůj vlastní pořad. Celý moderátorův trénink, ve kterém se trenér Jakub Bína snaží udělat z líného člověka atleta, mohli diváci sledovat v pětidílném seriálu Kazma to nedá,“ řekl Blažej Černák, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

image

Sobotní půlmaraton je ještě speciální tím, že se jedná o první sportovní přenos zprostředkovaný společností Seznam.cz. Ten bude moci v jeden moment sledovat až 100 000 diváků díky 11 kamerám (9 klasických a 2 záznamové).

Petra Kuráková

Sdílet na sítích