Odehrál se 5. ročník fotbalového turnaje Sreality.cz 2011

30. června 2011

V sobotu 25. června 2011 se odehrál jubilejní pátý ročník fotbalového turnaje Sreality.cz. I letos jsme hráli ve sportovním areálu Pražačka na Praze 3. Celkem mezi sebou soupeřilo 11 týmů a hrálo se podle pravidel Hanspaulské ligy.

O přední příčky v tabulce turnaje letos bojovaly týmy Sreality.cz, Seznam.cz, Century 21, Next Reality, Central Group, Skanska, RK Evropa, Pražská správa nemovitostí, MEXX reality CZ, Dumrealit.cz a RK Klika.

Pro první tři nejlepší týmy byl připravený pohár a šampus. Bronzový pohár si vybojovala společnost Central Group. Stříbrná pozice turnaje patří hráčům z družstva Skanska. Zlato je letos v rukou družstva Seznam.cz, které hrálo ve složení Michal Heisig, Petr Pechar, Jiří Tesař, Jaroslav Baka, Matěj Lopata, Jaroslav Špaček, Karel Semerák a Bohuslav Křeček.

Letošní trofej pro nejlepšího hráče turnaje si odnesl Petr Seidel z Central Groupu. Marek Štěpánek z RK Klika získal trofej nejlepšího brankáře turnaje.

Dění během dne komentoval Ondřej Lípa z České televize. Program byl obohacen o vystoupení skupiny Chilli cheerleaders a o závody autíček na dálkové ovládání. V této doplňkové disciplíně zajel nejrychlejší čas (15,19s) Tomáš Balcar, který si tímto vybojoval láhev šampusu a možnost zatančit si se skupinou Chilli cheerleaders.

Děkujeme všem za účast a skvělou atmosféru celého dne. Pokud si ji chcete pár fotkami připomenout, můžete zde. A my už se teď těšíme na to, kdo v příštím roce zabojuje a získá zlatý pohár.

jiří Novák
Jirka

Sdílet na sítích