Sport.cz spustil novou reklamní kampaň plnou utkání a výsledků

8. června 2012

Sportovní server Sport.cz u příležitosti startu EURO 2012 v Polsku a na Ukrajině rozjíždí novou reklamní kampaň. Lavičky se promění ve výsledkové tabule a stanice metra Můstek v aktualizovaný rozpis utkání s výsledky.

Sport.cz je nejnavštěvovanější sportovní server na českém internetu. V posledním půlroce prošel redesignem a chce si upevnit svou pozici nejsilnějšího hráče, a proto spouští od 8. 6. novou reklamní kampaň, jejímž ústředním sloganem je „S námi jste ve hře“. Bude probíhat v televizi, na lavičkách, v rádiu a přestupním tunelu pražské stanice metra Můstek.

V televizi (Nova, Nova Cinema, Prima) se od 11. 6. objeví série spotů tematizujících propásnutí gólu během utkání. Staví na situaci, kterou možná někdy každý fanoušek zažil. Plný očekávání vyráží na stadion, těší se na šance a góly, a ve chvíli, kdy kýžený okamžik přijde, on jej zrovna z různých důvodů nestihne. Upozorňujeme na to, že díky on-line zpravodajství z Euro 2012 na Sport.cz žádné důležité informace čtenář nepropásne.

Na fotbal a Euro navážou také rádiové spoty vysílané na stanicích Impuls a Evropa 2.

Další část kampaně se odehraje na 650 lavičkách po celé ČR. Polepy jsou graficky rozděleny na dvě půlky ve stylu výsledkových tabulí. Proti sobě budou uvedeni rivalové (Sparta vs. Slavia; Česko vs. Rusko atd.) nebo opozitní vyjádření (např. KO vs. OK). Lidé se tak zasednutím na lavičky interaktivně zapojí do výběru jedné ze dvou možností, čímž se dostávají do hry.

Od 8. 6. se také v rámci této kampaně promění přestupní tunel mezi stanicemi A a B a malý tunel v části A pražské stanice metra Můstek. Bude v nich vylepen plán zápasů Euro 2012. Každý den budou výtvarníci průběžně aktualizovat výsledky a ilustracemi a karikaturami komentovat dění na šampionátu. V pokročilejší části turnaje se bude každý den aktualizovat pavouk vyřazovacích utkání.  

Reklamní kampaň zpracovala pro Seznam.cz reklamní agentura Saatchi & Saatchi a mediální agentura Initiative Media Prague. Trvat bude do 30. 6. Další část kampaně proběhne v průběhu července a srpna v souvislosti s letními olympijskými hrami v Londýně.

Simona Matoušková
Simona

Sdílet na sítích