Nová aplikace Kupi.cz lidem pomůže s rodinnými nákupy potravin

Kupi.cz představuje novou aplikaci, která má lidem poradit při pravidelných nákupech potravin. Mezi hlavní novinky patří porovnání cen a sledování jejich vývoje v čase či možnost stažení letáků do režimu off-line. Aplikace Kupi.cz je dostupná pro platformy Android a premiérově také pro iOS. Proměnou prošlo i samotné přihlašování do Kupi.cz, kdy si lidé mohou zvolit přihlášení pod Seznam účtem či pomocí Facebooku.

Je sleva opravdu sleva?

Díky sledování akčních cen výrobků napříč obchody se lidé rychleji zorientují v nabídce a rozhodnou se, zda je pro ně avizovaná sleva zajímavá. „Typicky nás to může ovlivnit například při nákupu pracích prášků, kávy nebo granulí pro čtyřnohé mazlíčky. V takové chvíli nás nejvíc zajímá, jaká je běžná cena produktu a zda není v akci ještě někde jinde. V okamžiku, kdy nabídku obchodu považujeme za zajímavou, o ní můžeme dát vědět svým přátelům díky možnosti sdílení, ať už konkrétní akce nebo i celého letáku,“ upřesňuje Petr Miklík, marketingový manažer Kupi.cz.

image

Obrázek v tiskové kvalitě ke stažení.

Letáky z oblíbených obchodů je možné v nové verzi aplikace stáhnout do režimu off-line. „Asi všichni známe situaci, kdy si až ve dveřích obchodu vzpomeneme na připravený nákupní seznam věcí v akci, který leží doma na stole. Proto jsou nyní letáky dostupné bez nutnosti připojovat se k internetu,“ doplňuje Miklík.

image

Obrázek v tiskové kvalitě ke stažení.

Jednoduché přihlášení

Přihlášení pomocí účtu od Seznam.cz umožní rychlý přístup ke všemu, co mají lidé v Kupi.cz uloženo. Namísto dalších přihlašovacích údajů si stačí pamatovat jediné heslo. Po přihlášení do účtu Kupi.cz stačí lidem sestavit nákupní seznam jen jednou. Dál už jen budou přidávat nebo odebírat položky podle toho, co zrovna potřebují. Při aktualizaci seznamu v mobilu už není třeba ani připojení k internetu, a to díky off-line režimu. To ocení pravděpodobně ti, kteří jsou na pravidelné nákupy vysíláni, ale nákupní seznam sami nesestavují,“ popisuje Miklík. Lidé si mohou dále vybrat mezi přihlášením pomocí Facebooku, nebo již existujícím Kupi.cz účtem.

image

Obrázek v tiskové kvalitě ke stažení.

Sestavování nákupních seznamů usnadní řada dalších funkcí, které si lidé oblíbili, a proto zůstávají i v novém vydání. Kromě upozornění na konkrétní výrobky v akci tak aplikace oznámí i vydání nového letáku. Při jeho prohlížení mohou lidé položku přesunout přímo do nákupního seznamu. „Motivací pro nás byla hlavně úspora času. Na leták se lidé mohou podívat kdykoli a odkudkoli. Vyberou si věci, které je zajímají, a samotný seznam pak finalizují až ve chvíli, kdy se skutečně chystají nakupovat. To může být výhodné, zejména pokud do obchodu vyráží nakonec jiný člen rodiny,“ dodává Miklík.

Táňa Lálová,

PR Specialistka

Sdílet na sítích