Seznam.cz Email má novou aktualizaci mobilní aplikace pro iOS

7. září 2017

Vylepšené podoby se dočkala mobilní aplikace Seznam.cz Email pro zařízení iOS. Ta lidem nabízí využívat své účty pohodlně a bez omezení v rozhraní pro mobilní telefony nebo tablety. Inovace se týká přímého prokliku na domovskou stránku Seznam.cz.

Smyslem možnosti prokliku je lidem usnadnit přístup k veškerému obsahu domovské stránky. „Nová funkce lidem umožní pohodlnou cestu na domovskou stránku Seznam.cz jediným kliknutím. Rychle se tak dostanou přímo k obsahu, který je zajímá v jakémkoli okamžiku,“ upřesňuje David Finger, produktový manažer Seznam.cz Email. Navazujeme tak na fungování aplikace Seznam.cz, kde se lidé mohou také díky jednomu kliku pohybovat mezi obsahem
na domovské stránce a svojí e-mailovou schránkou.

image

Seznam.cz Email pro iOS, obrázek v plné kvalitě ke stažení.

Aplikace je od tohoto týdne dostupná ke stažení v App Store. „V současné době pracujeme i na dalších funkcích, které usnadní pohyb napříč službami společnosti Seznam.cz. Samozřejmostí je i připravovaná mobilní verze možnosti prokliku na domovskou stránku pro zařízení Android, která bude k dispozici v nejbližších měsících,“ dodává Finger.  

Sdílet na sítích